DENİZLİ / ÇAMELİ - Güzelyurt İlkokulu

Haber Arşivi

Mrt

Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında Çameli Orman İşletme Müdürlüğü´nden gelen görevlilerce öğrencilerimize rüzgar gülü, yapboz, kalemlik ve not defterinden oluşan hediyeler dağıtıldı.

Mrt

Okulumuz 5/A Sınıfı öğrencilerinden Soner KOÇİN "Çanakkale Savaşlarının 101. Yıldönümü Anma Törenleri Kapsamında Resim" dalında yapılan yarışmada İlçe 1. olmuştur.

Mrt

Program Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar ve şiirlerle devam etti.

Mrt

Okulumuz bünyesinde kaynaştırma öğrencilerimize yönelik açılan Destek Eğitim Odası  İlkokuldan 3 öğrenci, ortaokuldan 3 öğrencisi ile çalışmaları devam ediyor.

Mrt

Sivil Savunma Kulubü öğrencilerinin Sivil Savunma Haftası nedeniyle hazırladığı program Saygı Duruşu ve akabinde İstiklâl Mârşı´nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın okunmasından sonra, okunan şiirler ve özlü sözler ile devam etti.

Şbt

Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Kardeş Okul Projesi” kapsamında 19 ilçeden 159 okul aralarında “Kardeş Okul” oldular. Bu kapsamda Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu ile Kardeş Okul olduk.

Şbt

Okulumuzda Kaynaştırma öğrencilerimize yönelik açılan Destek Eğitim Odası çalışmalarına başladı.

Şbt

Okulumuza yeni atanan Okul Öncesi Öğretmenimiz Merve ÇİMEN görevine başlamıştır. Kendisine hoşgeldin der, başarılar dileriz.

Şbt

Okul Sütü Projesi kapsamında her yıl haftada 3 gün olmak üzere dağıtılan Okul Sütleri 2.Dönem itibariyle okulumuzda dağıtımına başlandı.

Şbt

Atatürk büstümüz yeni görünümüne kavuştu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler...

Ock

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının 1.Dönemi sona erdi. Öğrencilerimiz bugün karnelerini aldılar. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Bugün bastıran Kar yağışı nedeniyle okulumuz beyaza büründü.

Ock

Okulumuz Sınıf Öğretmenlerinden Şükran KAYA´nın Fethi isminde bir çocuğu olmuştur. KAYA çiftini tebrik eder, sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileriz.

Güzelyurt İlkokulu Müdürlüğü