T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / ÇAMELİ - Güzelyurt İlkokulu

Kardeş Okul Projesini Başlattık...

Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Kardeş Okul Projesi” kapsamında 19 ilçeden 159 okul aralarında “Kardeş Okul” oldular. Bu kapsamda Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu ile Kardeş Okul olduk.

Kardeş Okullar arasında hazırlanan protokol imza törenine Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, ilçe milli eğitim müdürleri ile 159 okul müdürü katıldı.

2015– 2016 Eğitim-Öğretim yılında başlayan iki yıl sürecek olan “Kardeş Okul Projesi” kardeşlik duygusunu en anlamlı bir biçimde yaşamak, yaşatmak ve yüceltmeyi hedefliyor.  Kardeş okul projesi sadece bir maddi yardımlaşma projesi olmamakla birlikte, bu projenin çok kültürlü bir bilgi, deneyim ve görüş paylaşımını da içerdiğini kanıtlayabilmek, ortak bir tema üzerinde yoğunlaşmış kardeş okulların her türlü bilgi, deneyim ve donanımını ortak bir sinerji yaratarak paylaşmalarını ve üretken hale gelmeleri sağlamak, ilimizde bulunan okulların öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve okul idarecileri arasında birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının paylaşılması, sosyal, kültürel, sportif etkinliklerde birlikteliği sağlayacak bir etkileşim- iletişim ortamını kurmayı amaçlamaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.02.2016 - Güncelleme: 27.05.2017 01:46 - Görüntülenme: 556
  Beğen | 0  kişi beğendi