1.Dönem Sona Erdi.

Ock

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Projesi kapsamında ilçemizde görev yapan Rehberlik öğretmeni Emel KARACEYLAN tarafından öğrencilerimize "Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi" verildi.

Ock

Sıfır Atık Projesi Çalışmaları Başladı.

3.Sınıflar "Kuyruğunu Koru" Fiziksel Etkinliği

Ana Sınıfı Öğrencilerimizin Acı, tatlı ve ekşi Deney Etkinliği

Ana Sınıfı Öğrencilerimizden Takvim Etkinliği

Ock

1.Sınıflar "b" sesini öğrendi ve Babaları için sürpriz hazırladı.

Ock

Okulumuzda 3. ve 4. sınıflar arası düzenledeğimiz  9 Taş turnuvası sonuçlandı. Toplam 24 öğrencinin katıldığı ve 5 tur üzerinden yapılan turnuva sonucunda Emre AKŞİT 1.liği, Ali AYDINHAN 2.liği ve Merve AKŞİT 3.lüğü elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

1.Sınıflar Yeni Yıl Etkinlikleri

Ara

Okulumuz 3.Sınıf öğrencileri Sıfır Atık Eğitim Projesine dahil oldu.

Kar Yağışı Başladı.

Ara

Değerler Eğitimi Demokrasi değeri kapsamında okulumuzda sinema etkinliği düzenledik. İzleyecekleri filmi demokratik bir şekilde oy kullanarak kendileri seçen öğrencilerimiz, gerçek sinema oratmı yaratarak, filme sinema biletlerini göstererek girdi ve  öğrencilere filmin başında patlamış mısır dağıtıldı. Film boyunca bol bol kahkaha atan öğrencilerimizin sevinçleri görülmeye değerdi.

20-27 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası

Ara

9 Taş Turnuvamızın 4. Tur Tamamlandı.

Ara

9 Taş Turnuvamızın 2.ve 3. Turları Tamamlandı.