Ekm

Okulumuz 4.Sınıf öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenleri Olcay KAMBİRİMER rehberlğinde Zeka Oyunları ile Yeteneklerini Keşfet isimli e-Twinning projesine katılmışlardır. Öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimize proje aşmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri Öğretmenleri Olcay KAMBİRİMER rehberliğinde  AB Kod Haftası nedeniyle

Discover Your Talents with Brain Games eTwinning Projesi kapsamında

CodyRoby Bilgisayarsız Kodlama Oyunu etkinliği düzenlemişlerdir.

Eyl

1.Sınıf öğrencilerimiz bugün okula başladı.

Eyl

Yeni Dönem Uzaktan Eğitim Yayınları (21-25 Eylül 2020)

Eyl

Canlı derslerimiz devam ediyor. (4.Sınıflar)

Eyl

Okulumuz Sınıf Öğretmenlerinden Emine ERSOY Denizli Kale İlçesine Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Kendisine okulumuza verdiği değerli emeklerinden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Dezenfektan Standlarımız gelmiştir.

Eyl

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Ders Kitapları Dağıltılmaya Başlanmıştır.

Eyl

Okulumuz 4/A sınıfı , on iki ortaklı uluslararası Those who Shape Our Lives (Hayatımızı Şekillendirenler)  eTwinning  projesine dahil olmuştur. Öğrencilerimizin hayatımızı şekillendirenleri tanımaları, teknoloji kullanarak kendilerini ifade etme yeteneği kazanmaları için yürütülen projede Sınıf Öğretmenleri Olcay KAMBİRİMER ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Evlerimizde Kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100.Yıl Mesajı

Uzaktan Eğitim Derslerimiz devam ediyor.