DENİZLİ / ÇAMELİ - Güzelyurt İlkokulu

Haber Arşivi

Mrt

12 Mart İstiklâl Mârşı´nın Kabulü ve Mehmet Âkif ERSOY´u Anma Günü öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu programla kutlandı.

Mrt

Okulumuz Öğrenci Meclis Başkanları M.Emin AKŞİT ve M.Ali AYDINHAN İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Öğrenci Meclis Toplantısına katıldı.

Mrt

Okulumuz İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen Satranç Turnuvası sonuçlandı.

Mrt

Spor Toto Teşkilatı Başkanlığından gelen görevliler okulumuz bahçesine yapılacak Spor Kompleksi için incelemelerde bulunduktan sonra okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat UZUN´un katılımı ile Okul Aile Birliği toplantısını gerçekleştirdik.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi.

Ock

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat UZUN, okulumuzda incelemelerde bulunduktan sonra öğretmenlerimizle birlikte kahvaltıya katıldı. Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleşen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında öğrencilerimize ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Ock

Yoğun kar yağışı ve sonrasında oluşabilecek buzlanma riski nedeniyle 11.01.2017 Çarşamba günü okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir.

TEOG Sonuçları Açıklandı.
Sonuç ekranına ulaşmak için lütfen tıklayınız:

Ock

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlanan EDEP Ocak ayı "Sorumluluk" teması "Veli Mektubu" yayınlanmıştır.

Ara

2017 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Ara

Yoğun kar yağışı nedeniyle 30 Aralık Cuma günü tüm öğrencilerimize okullar tatil ilan edilmiştir. Duyurulur.

Ara

Köyümüze yılın ilk karı yağdı. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler karın sevincini doyasıya yaşadılar.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Kutlandı.