Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun.

TELAFİDE BEN DE VARIM!

Tem

Okulumuzda 2 yıl sınıf öğretmenliği, 6 Yıldır okul müdürlüğü yapan Sayın Hüseyin AVCI, okulumuzdaki görevinden ayrılmıştır. Acıpayam Yeşilere İlkokulu'na okul müdürü olarak tayin, çıkan müdürümüzün okulumuzda göstermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

May

30/10/2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından yaralı olarak kurtarılan İnci'ye enkaz altındaki davranışlarıyla gönüllere taht kuran Aksaray 112 Paramedik & UMKE Personeli Edanur Doğan, "ELİMİ TUTAR MISIN ?" eTwinning projemizin konuğu oldu.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

LearningApps web 2.0 aracı ile Kelime Bulmaca Etkinliğimiz

Jigsawplanet Web 2.0 aracı ile Proje Logomuzun Puzzle Bulmacası

4.Sınıflar 23 Nisan 2021 Şiir Etkinliği

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Elimi Tutar mısın? eTwinning Projesi Deprem Tatbikatı Etkinliğimiz

Nis

Elimi Tutar mısın? eTwinning Projesi  Sağlık Haftası etkinlikleri çerçevesinde Denizli Çal 87 nolu Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Dr. Mehmet DEĞİRMENCİ tarafında öğrencilerimize çevrimiçi sunum gerçekleşmiştir.

Nis

Elimi Tutar mısın? eTwinning Projesi 7 Nisan Dünya Sağlık Günü Boyama Etkinliğimiz

Nis

Elimi Tutar mısın? eTwinning Projesi kapsamında Nisan ayı Deprem sırası etkinlikleri çerçevesinde Çök,Kapan,Tutun Kodlama Etkinliği