İlkokul Öğrencilerimizin Kitap Fuarı ve Müze Gezisi

İlkokul öğrencilerimiz 04.04.2018 tarihinde Kitap Fuarı ve Müze Gezisine katıldı.

İlkokul öğrencilerimiz 04.04.2018 tarihinde EGS Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen 2.Kitap Fuarını gezdi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği fuarda aldıkları kitapları imzalatma şansı buldular. Fuar alanında bolca vakit geçirdikten sonra öğrencilerimiz  fuardan ayrıldılar. Daha sonra Özel Reform Kolejini ziyaret eden öğrencilerimiz öğle yemeklerini burada yedikten sonra Atatürk ve Etnografya Müzesini gezdiler. Öğrencilerimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün 4 Şubat 1931 günü Denizli´ye geldiğinde ikamet ettiği bina olan şu anda müze olarak faaliyet gösteren yeri görme fırsatı buldular. Etnografik eserlerin sergilendiği müzede öğrencilerimiz görevlilerden bilgi aldı. Gezi sonrası hatıra fotoğrafı çekildikten sonra öğrencilerimiz Denizli´den ayrıldı.

Gezimizde emeği geçen başta Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz ARSLAN olmak üzere okul müdürümüz Sayın Hüseyin AVCI´ya, misafirperverlikleri için Reform Koleji idaresi, öğretmenleri ve çalışanlarına, Sayın İbrahim ERSOY´a, kıymetli öğretmenlerimize, değerli velilerimize ve öğrencilerimize, Çameli Koop yönetimi ve şoförlerine, son olarak gezide emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Fotoğraf Galerisine ulaşmak için lütfen tıklayınız

meb_iys_dosyalar/20/07/738736/fotograf_galerisi_2069937.html

Yayın: 05.04.2018 - Güncelleme: 05.04.2018 13:04 - Görüntülenme: 404