DENİZLİ / ÇAMELİ - Güzelyurt İlkokulu

"ELİMİ TUTAR MISIN?" eTwinning Projesi

Okulumuz Sınıf Öğretmeni  Olcay KAMBİRİMER ve Çal Belevi Halil Uzun İlkokulu Sınıf Öğretmeni Musa SÜRER'in kuruculuğunu yaptığı "Elimi tutar mısın?" eTwinning projesi tanıtımı için öğretmenlerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat UZUN'u ziyaret ederek projelerini tanıttılar.

Projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından bir araya gelen on okul olarak öğrencilerin deprem öncesinde, deprem esnasında ve deprem sonrasında en doğru davranışı sergileyerek gerekli tedbirleri alabilecek donanıma ve eğitime sahip olmalarını sağlamaktır.

Proje Şubat 2021 / Haziran 2021 arasında yürütülecek olup; projede doğru davranış şekilleri, depremle ilgili farkındalık oluşturma ve depremle yaşamayı öğrenme kazanımları ele alınacaktır. Deprem öncesi, sırası ve sonrası olmak üzere 3 ana başlık altında etkinlikler yapılacaktır. Aynı zamanda projede öğrenciler gelişen teknoloji ile birlikte birçok web 2.0 aracı ile tanışmış ve uygulama yapma fırsatı bulacaklardır.

Proje süreçlerinde emek gösteren öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Yayın: 03.03.2021 - Güncelleme: 03.03.2021 00:13 - Görüntülenme: 180